پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

مدیر حوزه‌های علمیه به ضرورت همکاری میان حوزه‌های علمیه و سازمان بهزیستی برای کاهش و پیشگیری آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت‌الله سید هاشم حسینی بوشهری امروز(25تیر) در دیدار مدیرکل بهزیستی استان قم  با وی که در دفتر مدیر حوزه های علمیه برگزار شد،کار در بهزیستی را سنگین و با اجر مضاعف دانست و اظهار داشت: خوشبختانه آنچه در فرهنگ دینی و اسلامی می بینیم این است که ارزش کار های دشوا را نادیده نگرفته و مورد توجه قرا ر داده است.

وی افزود:در روایات اسلامی هر چه یک وظیفه و کار، دشوارتر و سنگین‌تر باشد اجر و ثواب بیشتری هم برای آن در نظر گرفته می‌شود.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه با بیان این روایت که«برترین اعمال دشوار ترین آنها است» خاطرنشان کرد: کمک به دیگران از جایگاه ویژه‌ای در اسلام برخوردار است و پرسنل سازمان بهزیستی با همت گماردن به رفع مشکلات دیگران در این جایگاه قرار دارند.

وی با اشاره به روایتی از پیامبر  اسلام(ص) گفت : آن حضرت  می‌فرمایند اگر کسی صبح کند  و اهتمام  به گره‌گشایی در امور جامعه نداشته باشد در زمره مسلمانان محسوب نمی‌شود؛بنابر این سازمان بهزیستی دعوت حضرت محمد(ص) را لبیک گفته است  و با گره‌گشایی از کار مسلمانان اجر و ثوابی عظیم می‌برد.

مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به برخی آسیب‌های اجتماعی موجود در کشورافزود: این آسیب ها  قبل  از انقلاب هم در ایران وجود داشت و فضای جامعه فضای نامناسبی بود و امروز تلاش دشمن با یک حرکت ویرانگر به آن فضا اضافه شده است و  با روش‌های گوناگون  می خواهند به این مسائل شدت ببخشند.

وی با بیان این که  هرچه  دشمنان  در حملات خود فعالیت بیشتری داشته باشند ما نیز باید به تناسب مقابله بیشتری داشته باشیم ادامه داد: تلاش‌های دشمنان نظام اسلامی  بیشتر، وسیع‌تر و ویران‌کننده‌تر شده و آنها با استفاده از ابزارهای روز سعی در تخریب بیشتر فرهنگی، معنوی، سیاسی و اجتماعی ایران اسلامی دارند.

آیت الله حسینی بوشهری با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در مورد شبیخون فرهنگی دشمنان  وکم توجهی به سخنان معظم له از سوی مسئولان گفت: پیش‌بینی‌های ایشان امروز بیش از هر زمان دیگری محقق شده و می‌بینیم که دشمنان در حوزه‌های مختلفی همچون اقتصاد و سیاست و امور اجتماعی هم وارد شده‌اند

وی اضافه کرد: اگر باورهای دینی مردم  و پایه‌های محکم انقلاب و نهضت اسلامی نبود، امروز خبری از تمامیت دینی و اعتقادی نیز وجود نداشت.

مدیر حوزه های علمیه در بخش دیگری از سخنان خود  به ضرورت همکاری میان حوزه‌های علمیه و بهزیستی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری از آنها اشاره کرد و گفت: در گذشته دیدارهایی میان مسئولان این دو مرکز صورت گرفته و قرار بر اجرای تفاهم‌نامه‌هایی هم شده است اما هنوز این امر به طور کامل محقق نشده و حوزه علمیه این آمادگی را دارد که همکاری‌های بیشتری در این زمینه صورت بگیرد.

وی با بیان این که تبلیغ دین و ارشاد جامعه وظیفه روحانیت است و هرجا نارسایی وجود داشته باشد باید آنجا حضور پیدا کند بیان داشت: می‌توان از ظرفیت موجود در حوزه‌ها ی علمیه  و مبلغان دینی برای همکاری بیشتر با سازمان بهزیستی استفاده کرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha